Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας έχουμε φροντίσει να σας παρέχουμε τους παρακάτω τρόπους πληρωμή για την εκπλήρωση των αγορών σας

(1) Αντικαταβολή (προς το παρόν ο τρόπος αυτός δεν είναι επιτρεπτός)

Γίνεται μόνο με μετρητά και βάσει νόμου, για ποσά έως 1500€ σε ιδιώτες ή έως 500€ σε επιτηδευματίες. Για παραγγελίες άνω των 100€ ενδέχεται να ζητηθεί προκαταβολή. Σε κάθε περίπτωση θα υπάρξει τηλεφωνική επιβεβαίωση πριν την αποστολή της παραγγελίας. Προς το παρόν αυτός ο τρόπος δεν είναι  επιτρεπτρός!!!

(2) Πληρωμή μέσω PayPal(*) (προς το παρόν ο τρόπος αυτός δεν είναι επιτρεπτός)

Η πληρωμή με PayPal γίνεται υπό τους αυστηρούς όρους συναλλαγών που επιβάλλει η εταιρεία PayPal.

*η μέθοδος αυτή του Paypal επιβαρύνεται με 4% ανά συναλλαγή.


(3) Πιστωτική/Χρεωστική κάρτα

Στο www.guruelectrics.gr δεκτές γίνονται οι κάρτες Visa, Mastercard, πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες.

Επίσης έχετε την δυνατότητα όταν πληρώσετε μέσω πιστωτικής κάρτας να επιλέξετε εσείς πόσες δόσεις θα θελήσετε να γίνει το ποσό σας.

Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ο νόμιμος Φ.Π.Α.

Μέχρι την πλήρη εξόφληση του τιμήματος τα εμπορεύματα παραμένουν στην κυριότητα της πωλήτριας εταιρείας.


(4) Με τραπεζική κατάθεση

 Μπορείτε να προβείτε σε κατάθεση (ή ηλεκτρονική πληρωμή) σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς:

IBAN ΠΕΙΡΑΙΩΣ: GR8501713660006366136057959

IBAN ALPHABANK: GR0801407880788002330000679

IBAN EUROBANK: GR8302600200000120201388356

IBAN ΕΘΝΙΚΗΣ: GR2401102050000020547056299

 

Η παραγγελία σας αποστέλλεται αφού μας στείλετε με e-mail στο sales@guruelectrics.gr, το ονομαστικό καταθετήριο στο οποίο θα πρέπει οπωσδήποτε να αναφέρεται ως αιτιολογία ο αριθμός παραγγελίας (ο χρόνος παραλαβής των προϊόντων εξαρτάται από την ημερομηνία αποστολής του καταθετηρίου).

Σε περίπτωση που η συναλλαγή πραγματοποιηθεί από διαφορετική τράπεζα, ενδέχεται να χρειαστεί έως τρεις (3) εργάσιμες ημέρες για να εμφανιστεί η πληρωμή. Επιπλέον, η διατραπεζική χρέωση, επιβαρύνει εσάς.


Παρατήρηση

Σύμφωνα με το Φορολογικό Νόμο 3842/2010 άρθρο 20 § 3 «Τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας χιλίων πεντακοσίων (1.500) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πωλήσεις αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε ιδιώτες, εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, μέσω τράπεζας , με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού και με επιταγές. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά. Οι τράπεζες δεν επιτρέπεται να χρεώνουν αμοιβές για την κατάθεση των ποσών αυτών σε τραπεζικούς λογαριασμούς».

Επιπροσθέτως τα φορολογικά στοιχεία συνολικής αξίας πεντακοσίων (500) ευρώ και άνω, που εκδίδονται για πωλήσεις αγαθών ή παροχή υπηρεσιών σε Επιτηδευματίες , εξοφλούνται από τους λήπτες τους, αγοραστές των αγαθών ή των υπηρεσιών, μέσω τράπεζας, με χρεωστικές ή πιστωτικές κάρτες ή μέσω τραπεζικού λογαριασμού και με επιταγές. Δεν επιτρέπεται εξόφληση των στοιχείων αυτών με μετρητά. Οι τράπεζες δεν επιτρέπεται να χρεώνουν αμοιβές για την κατάθεση των ποσών αυτών σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Ως εκ τούτου οι παραγγελίες με αξία άνω των 1.500 ευρώ συμπεριλαμβανομένων των φόρων και λοιπών επιβαρύνσεων σε Ιδιώτες (ή 500 ευρώ σε Επιτηδευματίες) θα πρέπει να εξοφλούνται είτε μέσω πιστωτικής κάρτας είτε με κατάθεση σε λογαριασμό. Για κάθε παραγγελία με επιλογή πληρωμής κατάθεση σε λογαριασμό δείτε την παραπάνω ενότητα.

Παρακαλούμε στείλτε το καταθετήριο στο e-mail: sales@guruelectrics.gr.

H αποστολή της παραγγελίας σας, θα πραγματοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση της κατάθεσης με τη προϋπόθεση ότι τα είδη είναι διαθέσιμα.